Εξοικονόμιση ενέργειας στους κοινόχρηστους

Σε μια εποχή που όλοι προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα τους, όπως είναι λογικό, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες.

Κάτι άμεσο που μπορείτε να πραγματοποιήσετε για να μειώσετε τα κοινόχρηστα μιας πολυκατοικίας είναι να εξοικονομήσετε ενέργεια μειώνοντας τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Ο πλέον απλός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος για να εξοικονομήσετε ενέργεια είναι να αντικαταστήσετε όλες τις λάμπες στους κοινόχρηστους χώρους και από λάμπες πυρακτώσεως να βάλετε λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ακόμα και αν η λάμπα που βάλετε είναι ίδιας φωτεινότητας με την παλαιά εξοικονομείτε περίπου 25€ με 45€ τον χρόνο για κάθε λάμπα! Επίσης οι νέας τεχνολογίας λάμπες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αυξάνοντας το κέρδος σας.

Με την αντικατάσταση θα δείτε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος για τους κοινόχρηστους χώρους να μειώνετε, καλό όμως είναι σε κάθε περίπτωση να αποφεύγετε τον υπερβολικό φωτισμό και να σβήνετε όσα φώτα δεν χρειάζεστε ώστε να μειώσετε ακόμα περισσότερο την κατανάλωση και συνεπώς τα έξοδα της πολυκατοικίας!

εξοικονόμηση ενέργεια, κοινόχρηστα, κοινόχρηστοι χώροι, πολυκατοικία, πολυκατοικίες

Σχόλιο

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πολυκατοικίες

Στο polikatikies.gr θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την διαχείριση πολυκατοικιών, καθώς και πληροφορίες που αφορούν τα έξοδα και τους κανονισμούς πολυκατοικιών.